ECONAZINE CREAM

Assalamualaikum mommy2 semua...pagi....moga pagi ini lebih indah dari hari2 yg lain..?..nak tanya ada x mommy2 yang guna Econazine Cream untuk mgatasi gatal kulat kudis dan ruam di kemaluan??

ECONAZINE CREAM
1 Balas

Ada sekali tu saya ulser dekat bahagian v tu..saya pakai tu..ok..cepat sembuh..lepastu saya jumpe doc check..mmg ulser..saya cakap saya pakai tu..doc kata boleh..

5y ago

Eh..tapi saya xhamil..kalau hamil kene tanya doc..takot jugak