masalah kulit gatal, trimester 2

hai mommies, kandungan sya baru masuk ke trimester ke 2, kulit mula gatal², sudah letak cream gatal(econazine) tp xjalan malah makin bertambah. sya memang ada gatal2 sbelum ni.tp akan sembuh apabila dletak cream 🥹.. apa cdgn mommies utk mengurangkan or menyembuh gatal2 kulit?. #needhelp

1 Balas

sama saya alahan gatal2.. skrg tri ke 3.. cuma try cari lotion snowhite.. saya pki tu membantu juga.. tp masalah alahan ruam masih ada cuma dpt kurgkn.. semoga dipermudahkan urusan mommy

12mo ago

tq atas cadangan☺️.