milkbooster

Assalamualaikum mommy2 semua.. sy nak tnye, kat sini siapa yang pernah try Bmom milkbooster? Berkesan x?

6 Balas

Pengalaman dr bf anak 1st...actually milkbooster tu x membantu sgt..sbb lain badan lain penerimaannya...ada ibu yg sesuai n ada ibu yg x sesuai...as long as ibu jaga mkn n emosi...mkn je apa sis nk mkn jnji mkanan yg seimbang...n just enjoy your bf journey...lps tu kalo kje jadual pam kne konsisten...insyaAllah boleh...