Leher melecet

Assalamualaikum mommy2 semua, nk tanya ada tak anak2 korang kene mcm ni. Baby sy baru lepas cucuk 3 bulan hari khamis lepas, then hari ahad tiba2 jadi macam ni, habis collar baju jadi warna kuning dan merah. Dah pegi klinik tadi, doctor cakap maybe eczema tapi mcm terlalu awal utk diagnos eczema sbb dia baru 3 bulan lebih. If anak mommy2 pernah alami mcm baby sy tolong share ubat atau rawatan yg sesuai. thank you #seriusnanya #firstmom

Leher melecet
75 Balas

sis boleh cuba pakaikan lotion snow white strawberry ni dekat leher baby setiap kali selepas mandi . keringkan dulu baru sapu.. Alhamdulillah anak saya mcm ni jgk dekat leher naik ruam susu & peluh . lepas beberapa hari sapu dia makin better 🥰 sis boleh beli dekat tiktok untuk jimat sebab sy beli sini dapat voucher diskaun : https://vt.tiktok.com/ZS87QFmMq/