Baby songsang

Assalamualaikum.. mommy² semua.. nak tanya.. normal ke kalau bby songsang akan kerap mengeras.. saya 36weeks, baby still songsang.. macam² dh senaman buat tapi tak tahu keadaan baby dh ok ke belum.. cumanya bby sering mengeras sampai sakit kawasan perut.. down jgak tapi tu la.. masih berhrap baby akan pusing normal..

1 Balas

doc dah cadang buat ECV ke sis? nanti boleh tanya ya. sbb 36w mcm susah dah nk pusing sbb dah terlalu padat dlm tu.

1y ago

belum lagi... mybe repeat scan on 8/2 ni kot baru dapat keputusan utk buat ecv... semoga bby sya berpusing normal la ye... hari² duk fikir...