Mengidam benda masam

Assalamualaikum mommy² semua ... Kndungan saya dh 7week .. saya memang mengidam nk mkan benda yg masam² .. nasi saya kurang, kalau makan nasi je mesti tekak rasa mual nk muntah .. nk buat lepas ngidam saya makan limau kasturi ni n cmpur sedikit garam, Boleh ke mommy² 😔 #ingintahu #firstbaby #firstmom

Mengidam benda masam
15 Balas

boleh makan. tapi kena berpada2. jangan secara berlebihan. kena ingat baby perlu kan nutrisi untuk membesar dlm rahim awak