Mengidam benda masam

Assalamualaikum mommy² semua ... Kndungan saya dh 7week .. saya memang mengidam nk mkan benda yg masam² .. nasi saya kurang, kalau makan nasi je mesti tekak rasa mual nk muntah .. nk buat lepas ngidam saya makan limau kasturi ni n cmpur sedikit garam, Boleh ke mommy² ? #ingintahu #firstbaby #firstmom

Mengidam benda masam
15 Balas

sedappp..limau kalau buh garam dh xmsam dh..tp jgn kerap sgtt mkn gini..rsau drh tinggi pulok

Nak makan apa pun biar berpada. Jangan layankan sgt. Lagipu awal lagi kndungan tu. Belum kuat

Saya pun masa pregnant mngidam asam. Sy ganti dgn strawberry & kiwi

Blh je tp jgan la slalu.. smua benda nak mkan berpada2 juga..

okey ..terima kasih mommy2 semua ?