Air Tropicana Twister

Assalamualaikum Mommy2 Semua... Ada x Mommy2 yg mcm sy suka minom air tropicana twister ni??? Tersuka tanpa sengaja... Timbag td nah.... Berat dah naik 3 kilooooo pulak tuuu.. Huaaaaaa??? acaner nk turunkn berat semula ni??? ??risau nti kena checkup habih PKP ni?

2 Balas

Manis tuh. Jgn minum slalu. Sy minum sunquick tnpa gula je. Jaga pemakanan and wktu mkn. Mcm sy plak mkn la mcm mana pun berat turun and x naek2.

Air tu manis sesangat.. Bacaan gula dia tnggi