tumpang tanya 🙏

Assalamualaikum mommy² sekalian, di sini sya ingin bertnya pda mommy² yg berpengalaman @ yg prnah keguguran 🥺. sya bru lpas 2 mngu kegguran n sya dnc alhamdulillah complete miscrage lpas kluar hsptal drah sptting kluar dlam 8-9ary jerh lpas tu keputihan plak yg kluar, soalan sya normal kerh keputihan berwrna jrnih (mcm putih telur) tu keluar, keputihan sya da brapa kluar, x gatal n x b'bau pun. lgi 1 bila priod kita akan start balik lpas k'gguran.please jawab sya prlu jawapan anda tQ 🥰 ##pleasehelp #pejuang_garisDua #firstbaby #bantusharing_bunda

8 Balas

sy hritu ggur 23 nov ..darah kua selama 2 minggu..kering je darah terus sy consume folic asid tu.. lepastu 26dec sy dtg period mcm biasa..