keputihan berwarna

Assalamualaikum mommy2 .saya nak tanya keputihan macam ni normal kaa tidak yaa?? ..sebelum ni saya ada check dekat klinik swasta .result dia kluar ok jaa tiada apa2 jangkitan dkter cakap ..tapi saya risau sampai sekarang masih keluar lagi .keputihan ni xberbau dan tak gatai .mommy2 pernah jadi macam saya tak? .saya first mom#firstmom #ingintahu #firstbaby

keputihan berwarna
19 Balas

sy pon mcm ni..tp lg cair dan jarang2 ada... cme kdang2 sedikit gatal,sy amek sample di kk dan positif gbs. Dr cme nasihatkn minum air putih bnyk,kurangkn manis...