keputihan berwarna

Assalamualaikum mommy2 .saya nak tanya keputihan macam ni normal kaa tidak yaa?? ..sebelum ni saya ada check dekat klinik swasta .result dia kluar ok jaa tiada apa2 jangkitan dkter cakap ..tapi saya risau sampai sekarang masih keluar lagi .keputihan ni xberbau dan tak gatai .mommy2 pernah jadi macam saya tak? .saya first mom#firstmom #ingintahu #firstbaby

keputihan berwarna
19 Balas

sy Bru tertanya sndiri bila tgok keputihan sy . rupa nya ad yg mcm sy. sy Pon mcm ni tapi wrna putih/kuning . dia xkeluar bnyk Pon. sikit je and xgatal Pon. tapi tekstur dia mcm jelly gitu. bahaya x eh...

1y ago

haritu nurse ada bgitau kat sya gi jmpa dokter bagitau jaa gatai n berbau walaupun xgatai n xbrbau pn .nanti dokter akan ambek sample kputihan kita tu nak tau kita jangkitan ka tidak .klau xda jgkitan tu alhamdulillah skurang2nya dah lega