BUKA BUKU PINK

Assalamualaikum mommy² saya nak brtnya..last period saya 1 / 1 / 2023 klau ikut kn skrng dh 7 week...kndungan wktu bila yea yang sesuai buka buku pink...maap sebb first time🤗

2 Balas

Saya buka waktu 5mggu atas arahan doc sbb ada cyst masatu. Boleh je call Kk berdekatan tanya dlu. Atau walkin

1y ago

yea ke..okey baik² ..trima kasih...apa² pun semoga baik² kandungan mommy yea☺

12/13 weeks dh blh start buat appointment utk buka buku pink.

1y ago

okey baik trima kasih☺