Bila boleh buka buku pink?

Saya nak tanya experienced mom suggest week ke berapa boleh buka buku pink ye? First last day period 30 May 2024.

1 Balas

bulan 8 nanti awk dah msuk 10w boleh dah pergi buka buku pink , skrg kalau nak confirm kan boleh je pergi klinik swasta buat scan 2D

3mo ago

Rasanya kalau nak confirmkan tu maksud dia nak confirmkan baby ada ke tak. Sometime, test positive tp kandungan luar rahim ke apa ke (minta dijauhkan).. pregancy dah 10 weeks baru boleh pi kk buka buku pink.. kalau dah pernah scan sebelum ni boleh bawa result scan tu. Yg ni kk tmpt saya bg tau.