berasa takut

Assalamualaikum mommy2 nk tnya klu kita kna cucuk ubt tmbh darah dkt bontot tu 11 hari n kita x pergi x pa ka... Sy tkut la sbb ramai yg ckp sakit.. Padahal hb sy x la rendah sgt 10.3...ada x ibu2 yg bpegalaman.?? Nurse marah x yer n nnty apa tindakn susulan yg pihak klinik akn ambil..

2 Balas

Sakit tu memang sakit sis,tp itu utk kebaikan sis n bayi dlm kandungan tu.. Elok sis p sbb kna mara nnti olh misi..