Stress pada hujung kehamilan

Assalamualaikum Mommy2.. adakah yang pernah alami macam saya. Semenjak nak dekat bersalin ni ada rasa tekanan sikit, fikir bnyak benda.. nak nak pasal ekonomi time2 pkp ni. Suami punya gaji bulan lepas pun tak dapat Alasan attndce tak masuk laa ini la itu laa.. dah laa tengah memerlukan sangat duit tu untuk bersalin nanti. Brang2 baby pon bnyk takde lagi.. Apa yang mommy2 buat supaya nak tenangkan fikiran ye. Saya dah sholat dah buat mcam2 still tak tenang.. mintak pendapat mommy2 semuaa.. Now kandungan dah #38week3days

1 Balas

biasanya mmg kita akan down n risau kalau fikir pasal kewangan lepas kelahiran nanti . musim mcm ni mmg ramai terkesan .. tp yakin je, ada rezeki utk baby nnti . in syaa Allah . jgn stress ye puan, nnti baby pn stress 🙂just positive .. take care ..