CONFUIS 😩

Assalamualaikum mommy smua. siapa boleh bantu saya jawab soalan ni. saya da cari di google tp tak dpt jawapan. saya ada buat UPT pada 29/7/2021, positif (strong line) smpai 31/7/2021 (3 hari). then 1/8 saya check positif tapi jadi faint line. smpai hari ni saya check masih positif tapi faint line.. bukan ke patutnya line tu makin terang.. risau sebenarnya 😥 #ingintahu #pleasehelp #seriusnanya

1 Balas

Waalaikumussalam. Saya selalu alami bila kandungan tak berjaya bila results mcm sis sebelum cukup sebulan x period. Dah berapa lama x period?

3y ago

Takpe sis, boleh usaha lagi. Amalkan folic acid 400mcg setiap hari.