Assalamualaikum mommy semua...kalau macam ni prengnant ke? ..sbb Line satu lagi tu samar2 je..

Assalamualaikum mommy semua...kalau macam ni prengnant ke? ..sbb Line satu lagi tu samar2 je..sebab saya jarak dengan anak yg kedua 6 tahun . Jadi kali ni terlalu excited kalau preggy lagi ..

Assalamualaikum mommy semua...kalau macam ni prengnant ke? ..sbb Line satu lagi tu samar2 je..
2 Balas

tahniah mummy 😘 mungkin tu masih baru lagi, cuba lagi 2 weeks ❤️

2y ago

sama sama 🥰

Yes.. Tahniah 😍😍

2y ago

Alhamdulillah . Terima kasih ❤️