BABY KUNING

Assalamualaikum mommy semua Baby sy hari nie genap 7hari 05/07 cek up kuning bacaan 271 06/07 cek balik 338 terus admit wad 07/07 kluar wad bacaan 295 Hari nie 08/07 cek up balik,,belum tahu berapa bacaan Tapi baby masih nampak kuning dia,,nampak sgt Sy mmg kerap bg baby bangun setiap 2jam bg susu Yg peliknya baby x berak,,just kencing n kentut Macam mana nie??? Sy risau sgt,,takut kena masuk wad balik 😭😭😭

23 Balas

mandi dengan air asam.asam tu just ramas2.lepas mandi tempek dengan bedak sejuk dengan air badak.jangan pakai baju,pakai barut,pampers dan sarung tangan kaki sahaja.bagi minum air kelapa yang ori sikit ja 0.5 insyallah.anak saya macam2 cuba petua tapi alhamdulillah yg cara ni turun