BABY KUNING

Assalamualaikum mommy semua Baby sy hari nie genap 7hari 05/07 cek up kuning bacaan 271 06/07 cek balik 338 terus admit wad 07/07 kluar wad bacaan 295 Hari nie 08/07 cek up balik,,belum tahu berapa bacaan Tapi baby masih nampak kuning dia,,nampak sgt Sy mmg kerap bg baby bangun setiap 2jam bg susu Yg peliknya baby x berak,,just kencing n kentut Macam mana nie??? Sy risau sgt,,takut kena masuk wad balik 😭😭😭

23 Balas

Sis bagi susu badan sikit then topup dgn susu formula, InshaAllah kuning boleh turun, fully bf normal kalau baby x berak, kalau susu formula baby akan berak and melalui berak tu kuning boleh turun,