Kena bersalin czer

Assalamualaikum mommy semua, masa scan anak sy dlm keadaan songsang, doc suruh bersalin czer😞saya takut sbb first time nak kena czer😞baby boleh pusing lg ke 34week?

2 Balas

cuba pujuk baby , kes awak mcm kawan saya . dia serah diri 38w sebab baby songsang then kena czer tp sepanjang dia duk di wad tuh . dia berzikir , buat senaman , sujud lelama . baby dia pusing then tk lama tu induce dia bersalin normal .

1y ago

yakaa,inshaAllah saya Cuba usaha semoga sy juga boleh bersalin normal😊

Orang kata kena buat posisi sujud lma" nanti dia pusing

1y ago

ya baik terima kasih ya sis😊