Czer sbb low air ketuban

Mula2 dctor scan baby songsang . So try mau pusing tp xdpt sbb kurg air ketuban . Tpaksa bserah seja sbb kena suru czer . Takutnya sakit czer tu . #advicepls #firstbaby

1 Balas

inshaAllah takda apa, saya dulu pun takut juga tapi Alhamdulillah bole hadap, mmg seksa sikit bila nak bangun tambah bius hilang, nak kena jaga betul2x, tapi nak taknak tahan je. just fikir condition baby . bila tgok baby lahir ada dgn kita, sakit tuh tolak tepi da .

2y ago

okay sis . thank you info .