KANTUNG KOSONG

ASSALAMUALAIKUM MOMMY SAYA PERNAH GUGUR 2 KALI .1st 6w2d kedua 9w2d . KEDUA GUGUR PUN BABY MASIH TAK NAMPAK . HANYA KANTUNG KOSONG . SEKARANG SAYA PREGNANT LAGI DAH 6w6d. ADA TAK PETUA DARI MOMMY SEMUA . SEBAB SAYA SANGAT RISAU BARU2 NI SCAN PUN BABY MASIH TAK NAMPAK JUGA . #helpbumil #seriustanyabunda #6_weeks

23 Balas

Saya suggest 1. Makan acid folic tanpa henti utk first trimester dan any vitamin suggested oleh doctor 2. Saya pernah consume produk ini https://instagram.com/kaksitibidan?igshid=YmMyMTA2M2Y= utk ikhtiar mengandung dan regularkan period. Awk blh contact org ni utk suggestion. Mana yg ok utk awk consume.