KANTUNG KOSONG

ASSALAMUALAIKUM MOMMY SAYA PERNAH GUGUR 2 KALI .1st 6w2d kedua 9w2d . KEDUA GUGUR PUN BABY MASIH TAK NAMPAK . HANYA KANTUNG KOSONG . SEKARANG SAYA PREGNANT LAGI DAH 6w6d. ADA TAK PETUA DARI MOMMY SEMUA . SEBAB SAYA SANGAT RISAU BARU2 NI SCAN PUN BABY MASIH TAK NAMPAK JUGA . #helpbumil #seriustanyabunda #6_weeks

23 Balas

jngan bersama suami awal trimester.. mkan folic acid.. tunggu 8weeks p swasta untuk check kandungan and minta ubat kuatkn rahim..inshaallah ada tu sis..jngan stress2..think positive all is well.. bed rest..jngan buat kerja rumah dulu..biarkan besepa😅 sya dulu mcam sis juga 2 kali gugur.. skg pregnant ke 3 kali dh..alhamdulillah 28weeks dh skg.. smga ibu2 smue dprmudhkn..amiinn