KANTUNG KOSONG

ASSALAMUALAIKUM MOMMY SAYA PERNAH GUGUR 2 KALI .1st 6w2d kedua 9w2d . KEDUA GUGUR PUN BABY MASIH TAK NAMPAK . HANYA KANTUNG KOSONG . SEKARANG SAYA PREGNANT LAGI DAH 6w6d. ADA TAK PETUA DARI MOMMY SEMUA . SEBAB SAYA SANGAT RISAU BARU2 NI SCAN PUN BABY MASIH TAK NAMPAK JUGA . #helpbumil #seriustanyabunda #6_weeks

23 Balas

Boleh cuba jumpa doctor swasta dulu bgtahu situasi.. doctor akan check keadaan rahim sama ada dinding menebal atau kantung bulat ke mcm mana.. kalau perlu doctor akan bg ubat kuat rahim seperti duphaston.. semoga semua baik2 saja amin