gula darah tinggi dokter nak 6.7

Assalamualaikum mommy.. Nak tips ni untuk turunkan gula darah Saya pregnant dah 13 w 5 d Makan pon mcm orang diet Tak makan nasi dah 1 minggu.... Bila rasa lapar sangat gula akan turun cantik tapi badan lemas mcm nak menangis pon ada.. Mommy kat sini ade ke yg preggy gula darah tinggi juga?

gula darah tinggi dokter nak 6.7
2 Balas

Sory sis nk tnya.. Kalo dh kna mcm ni.. Bacaan darah kna ambil dr jari or jarum ambil darah kat lengan ?

5y ago

Xda la.. Minggu dpn bru nk minum air gula, tp seram jg tgk bacaan sis byk merah2.. Sbb skrg sy suka mkn manis2, tu yg risau tu..😁