Nampak kantung & ukuran tak sama dengan tarikh period. Normal ke?

Hi assalamualaikum mommy & mommy to be. Masa 28/1, ikut period saya dah 7w mcm tu. Tapi scan baru 5w + nmpk kantung sahaja. Arini 16/2, ikut period dah 9w6d, tapi scan baru 6w4d mcmtu tapi nampk kantung jer. Dalamnya hitam jer. Normal ke? Pendarahan ape semua xde. Kadang2 pedih kat bawah perut tu jer. Tempat czer anak kedua. Masa belum tahu pregnant tu, sakit bra, tak ada selera nak mkn, sakit pinggang. Ingatkan biasa. Lepas dah tahu & scan kali pertama tu, mual skjap jer, payudara pun xsakit tapi tetap xde selera. Dalam 2minggu ni baru terjadi balik mual, sakit pinggang, sakit payudara ape semua. Selera pun mcm tu jugak tak berubah. Normal ke mcm tu? Ni kandungan ke tiga. Anak2 yg lain dpt tahu pregnant bila pertama kali scan dah nmpk baby waktu tu dalam 12w lebih. Kali ni pregnant tahu selepas 2hari lewat period. Laju jer terang double line. Terima kasih semua #ingintahu #seriusnanya

1 Balas

In shaa Allah normal je tu sis. Nnti try scan lagi bila dah 8w ke atas tengok macam mana ye