Due date bulan11✨

Assalamualaikum ... 👋 mommy-ii semua siapa due date bulan11✨ 2021 . ramai tak dekat sini cuma nak tahu ada tak geng . ermmm covid kan tengah menaik . risau+takut semua ada . 😣

56 Balas

24/11/2021 . Semoga Allah swt permudahkan semua urusan mommies nak bersalin okay.

26/11 nii tkot pon ada ..nak blek beranak dekat perlis ..mntak2 dpt laaaa

Due saya 27/11 .. semoga Allah permudahkan urusan kita semua .. aamin💜

3y ago

Sama ngn sy 28/11 🤭

Sy.. In Shaa Allah due 02.11.21. smoga urusan kita semua dpmudahkn ya..♥️

3y ago

aa sama 38w oct kan huhu risau ni doc da bg tarikh ke uolsss

saya 30/11/2021. harap semua urusan kita dalam ni dipermudahkan

saya 6/11 🥰. semoga semua urusan mommy² dipermudahkan. aminn

5.11.2021 semoga dipermudahkan sagala urusan kita ya ibu2

Saya due 1.11.2021. Harap sgt2 masa tu dah xde pkp🤲🏻

waalaikumsalam, saya 29/11..semoga semuanya dipermudahkan😊

saya 19/11.hrp smoga d permudahkan sgla urusan.