Waktu subur

Assalamualaikum mommy , boleh kongsi x pengalaman waktu subur mommy . Pernah x alami ketika waktu ovulasi ni sakit kepala ? Rasa mcm perut bergas. Payudara sakit ? Boleh kongsi x ? #jomkongsi #mommyof2kids

Waktu subur
4 Balas

Betul tu, saya pun tiap waktu subur perut rasa macam bergas, time period pun xsakit mcm ni....payudara berdenyut, rasa badan macam panas dari biasa..

12mo ago

terus smpai ke nak period ke ? sakit simptom PMS TU

nak tanya.. apps ni membantu tak kalau kita nk merancang?? memandangkan sy x ambik apa2 utk merancang

12mo ago

oooo.. baik2.. tq menjawab pertanyaan.. sy merancang nk elakkan mengandung.. sy baru install apps tu bulan lepas sbb nak tahu hari subur.. risau jgk kot terkena hari subur 😂😂

sy klau waktu subur..perut jd krem.. bloating..Rahim cam jd senak.. breast jd sedikit nyilu

utk bdn sy ia normal mngalaminya