Hilang alahan

Assalamualaikum mommies2.. sampai week berapa ea semua alahan2 dan pening kepala akan hilang sepenuhnya?

33 Balas

lain orang lain alahan dia hilang. 2nd trimester dh tak ada , 3rd trimster or smpai beranak pun ada

Sy baru masuk 4bulan..pening2 loya2 tu dah beransur hilang sedikit demi sedikit

masuk trimester kedua dah hilang. tapi kadang tu ada je rasa mual dan pening lagi

bergantung pada infividu sis . ada orang smpai 3rd trimester masih ada 😁

Klu sy smpai 4bln..tp setiap kali gosok gg mst akan muntah smpai la bersalin

Saya dari anak 1st smpi anak k3. Morning sickness smpai 4 bln xlalu makan.

depends.. kekadang sepanjang mngandung tu dia alahan.. kekadang skjp je

Wa'alaikumussalam.. Kemungkinan ada kekurangan magnesium kot sis..

depends...mcm sy tri kedua tu pn da prtengahan br nk ilang sikit2

sy msuk trimester kedua baru ad slera dan pulih dari alahan.