KIRA PERGERAKKAN BABY

Assalamualaikum mommies , yg dah berpengalaman di usia kandungan ke berapa yer start Kira PERGERAKKAN baby dekat buku pink yer ? . Ke mengikut kk masing² Sebab usia kandungan saya kini 29w3d Masih belum catit pergerakan dekat buku pink . Mommies boleh sharing moga manfaat buat Sy Dan sahabat yang lain juga Terima kasih ❤️ #firstbaby

21 Balas

mgkin nurse KK lupa pasal carta gerak anak sbb selalu start kira 27 week..