Kira tendangan atau gerakan bby2020 fisrtbaby

Assalamualaikum mommies Yang ada experience , nak tanya Kira strat Kira gerakkan baby pada week yer? Dan satu lagi, sebenarnya dekat buku pink Kita kena tick gerakan baby ke atau tedangan baby Paling kuat ? Sebab nurse ada bagtau saya, kiraan start dengan tendangan baby Paling kuat . So kalo 34w baby dh penuh ruang, gerakan Alhamdulillah still aktif cuma tendangan lambat sikit then dalam sehari xcukup tendangan 10x . Mohon pencerahan jika ibu² dah ada experience soal ini Terima kasih yang membantu #fisrtbaby

1 Balas

Waalaikumussalam, kira pergerakan start 28 weeks. Macam saya, masa pregnant mmg tak berapa rasa tendangan baby. Jadi saya hanya kita pergerakan baby. #TAPsupermoms