Sendawakan bayi

Assalamualaikum mommies. Wajib ke sendawakan baby? Sy dah macam macam cara buat nak sendawakan baby tapi tak menjadi. Boleh para mommies sharekan cara yang lain yang lagi berkesan? #firstbaby #mommybuntu #AnakSulung

9 Balas

mmg kena sendawa.. takut muntah keluar balik susu, jadi tersedak susu pulak (bahaya tersedak susu ni), jgn pandang ringan bab sendawa. maaf, cm org tua pulak 😅 sbb arwah mak pun pesan

3y ago

nak elak tersedak masa baby menyusu.. tinggikan badan baby. alah2 mcm tangga.