Basuh baju/barut baby.

Assalamualaikum and Hi mommies, sy nak tye pendapat mommies dkt luar sana. Blh tak klu clorox baju/barut baby yg pernah digunakan org lain sebelum ni? Ada kawan yg baik hati bg sy barut dan swaddle yg dh digunakan. Mostly, colour putih. Waktu2 skrg ni, sy pk jimat tp risaukan covid. Jd sy plan nak clorox barut2 tu kemudian basuh sekali lagi seperti biasa. Apa pendapat mommies semua? Blh ke?

2 Balas

biasa baju2 ni bsuh dgn sabun pncuci yg sesuai tuk kulit bby.bby ni kulit mereka snsitif.. clorox ni bersifat pns..jd baik puan beli sabun bsuh tuk bby... tu sebaik2nya.. mg dpmudahkan segalanya..aamiin

3y ago

*nak plih option mana😉✌️

saya basuh pakai sabun basuh baju jnama anakku n basuh dgn air panas.. alhamdulillah bersih elok.. basuh di dobi...

3y ago

clorox tu saya xberani nk kata la sis..sis pakai jgn byk la..air pns pun dh ok dh sis..tp ok je klau sis nk bilas balik dgn sabun baby 👍👍