MENGIRING SEBELAH KIRI

assalamualaikum mommies sumee.. saya nak tanyee.. sy skrg dah 29 weeks 3 days.. biasa kitee dgr bile dah masuk trimister ke3 nieyy kite kne tidur mengiring sebelah kiri utk kurangkan risiko.. tapi bile saya tidur mengiring sblh kiri. sy terasa denyutan nadi bayi dan tendangan bayi yg ade masa sgt kuat. jadi bile itu terjadi sy mengiring sebelah kanan. jadi adakah ia selamat jika saya mengiring sblh kanan??

2 Balas

Bolehhhhh..xde masalah pon mmgiring belah mana...jgn tdo meniarap je....ikut keselesaan awk....

4y ago

faham... terima kasih sis sudi jawab pertanyaan saya😘😘❤️❤️❤️❤️