Kencing doktor

assalamualaikum mommies sume. haritu masa check up doktor cakap saya ade kencing kotor. saya dah makan ubat nieyyy.. tapi still ade rse sakit dkt miss v dan pagi tadi tengok ade keputihan. ape patut saya buat.. ubat yg doktor bagi hari nieyy last.. saya risauuu betul.. saya risau kat baby?

Kencing doktor
1 Balas

Keputihan tu gatal n berbau dak? Klu gatal n berbau @ keluar banyk sgt blh pi klinik bagi tahu nurse nnti nurse akn bagi tahu dr. Nnti dr amij sample keputihan tu n dia bagi ubat masuk kt bawah tu. Jgn risau insya allah xdk apa2 yg penting apa yg kita rasa mcm x selesa ke atau sakit kena bagi tahu nurse 😊 semoga cpt sembuh yaa

4y ago

tulaa, itu yang buat saya risau sgt tuu... sbb kite tak nampak ape jadi kat dlm.. btw sis tq so much sis💋💋💋