RAMBUT GUGUR SELEPAS BERSALIN

Assalamualaikum Mommies semua, Saya baru sahaja selamat melahirkan pada 01 September 2023, lepas habis pantang rambut banyak sangat gugur ?. Kalau sekali sikat boleh dapat segenggam, itu tak campur kalau masa basuh rambut, lagi teruk ?. Saya juga penghidap hypertyroid, tapi lepas post RAI on December saya jadi hypotyroid, jadi kulit kepala jadi kering, seperti kelemumur tapi tak gatal. Mommies ada any solutions tak untuk rambut gugur lepas bersalin ni.

RAMBUT GUGUR SELEPAS BERSALIN
4 Balas

samalah lahir baby bulan sept. Minggu ni perasan rambut banyak kat lantai. fasa gugur dah tiba?