Cirit atau normal?

assalamualaikum mommies semua. saya nak tanya. berdasarkan gambar di bawah, normal atau cirit ya? anak fully formula , susu lactogen. dari awal minum umur 2 bulan sampai skrg 4 bulan poo dia macam ni. kdg2 mcm air pampers serap terus najis dia. kalau tak normal, saya nak proceed tukar susu lain. ada cadangan tak nak tukar ke susu apa? saya 1st mommy. jadi minta pendapat ibu2 pengalaman 😊 before bagi lactogen, anak minum dutch baby. jadi berkahak sgt2 , lepas tu lepas minum asyik muntah walaupun dah burp. tolong ya✌🏻

Cirit atau normal?
1 Balas

najis warna hitam ka..rsanya xnormal mgkin susu kena tukar tk pn jmpa dr utk kepastian

7mo ago

tak hitam tapi warna hijau lumut gelap. okay, next check up nak kepastian doc. now tukar susu ke dupro, najis warna mustard 😅