Spoting atau period ?

Assalamualaikum mommies semua .. nak tanya saya dh lepas period 10 hari . 27/7 saya perasan keluar darah warna pink cair . Tu tanda nk period lg ke ? Skg tk keluar apa2 dah .#bantusharing #pleasehelp #ingintahu

3 Balas

smelh kte sis..smlm jumpa dktr,katanya peringkat awal kehamilan..dktr sruh tggu bln depan,check upt blik

2y ago

Oh sama la sis . Lepastu sis ada bersama suami tk ? Skg ni saya cek opk dh start positif…bole bersama ke tunggu dulu ?

tgu je next period nnti. kalau x de period buat upt test.

2y ago

Oh okay baik sis 😊

Kemungkinan ovulation spotting juga..