MAKANAN BABY 9 BULAN ++

ASSALAMUALAIKUM HI MOMMIES. SAYA NAK TANYA ADA TAK MOMMIES YG LAHIRKAN ANAK JUN '23 ? ANAK KORANG MESTI DAH MASUK 9 BULAN & KE ATAS KAN. KORANG BAGI ANAK MAKAN APA YA ? MASIH BUBUR / DAH CUBA MAKANAN LAIN ? NAK TANYA MCM MAKANAN LITTLE NUR YG VIRAL TU ADA TAK KORANG CUBA BAGI ? MAKANAN MCM TU SELAMAT KE UTK ANAK² ? ADA MOMMIES NAK SHARE EXPERIENCE BAB MAKAN ANAK² TAK ? RAYA NI APA JERR ANAK YG BOLEH & TAK BOLEH MAKAN ? SAYA FIRST MOM. SEBELUM NI ANAK ADA PROB BERAT TAK NAIK² SINCE DIA MULA TUMBUH GIGI (4 BULAN++). BERAT DIA PUN BARU NAIK THIS MONTH CHECK UP. NEXT CHECK UP ANAK 1Y NANTI. SEKEJAP JERR RASA 🥹 TQ MOMMIES

9 Balas

Anak saya 9 bln juga hujung bulan ni, tapi masih nk mkn bubur, kalau try bg nasi lembik dia makan sikit je