Anak tak nak makan 8 bulan

Hi mommies, Nak tanya, macam mana ya nak naikkan selera anak makan? Macam anak saya, dia ada masa ok je makan. Ada masa tak nak makan. 2-4 suap, dh tak nak 😭😭 Saya risau sangat sebab next month ada check up 9 bulan. Benda ni normal ke? Mommy semua rasa benda yg sama ke? Atau anak mommy semua makan ok je? #pleasehelp #firsttimemom #advicepls #ingintahu

1 Balas

sme sis.. anak sye stat 9 bln jd mkn 2-3 suap je.. dr 6-8 bln mkn hbes smangkuk.. memg fasa2 dye kot

7mo ago

itu la, anak saya sebelum ni dpt jgk la abis semangkuk.. harap2 cpt la fasa ni berlalu..