detail scan

Hi assalamualaikum mommies . penting tak buat detail scan ? sekrang dah 18weeks , secbaby .

1 Balas

ikut bajet sendiri. penting x penting tu belakang kira, kecuali doctor kk yg suruh buat. yg plg penting kalau xde bajet xperlu. guna kan bajet yg ada tu utk kegunaan harian. sbb detail scan pon hrga boleh tahan. kalau tanya dgn nurse ke klinik swasta mmg semua kata penting, tapii kalau x berkemampuan, duit mkn ckup2 utk satu fmly, xperlu.