Detail Scan

Assalamualaikum, hai. Selamat pagi Kandungan 22minggu2hari dah boleh nak buat detail scan ke?

19 Balas

Bole sgt time cmtu sy bru je lps buat 3 hri lepas 22 mnggu 6 hri siap ada CD lgi.. seronok doc terang kn smua dri otak.. dalaman organ smpai lah ke hjung jari kki..cuba lah buat psti sis seronk nti☺️

Boleh dah... Tpi kalau kt tempat saya doktor sarankan buat detail scan 24week sebab nampak semua jelas...

waalaikumsalam.. boleh sis.. klinik tmpt sy scan dlu bgtau 22 minggu the best utk buat details scan..

Boleh sangat dh tu sis.. Saya buat ritu time 21w5d.. Siap nampak gender baby dah 🥰

Saya buat minggu 21,,boboiii 🤭

Boleh je,saya buat 20 weeks lagi. Details scan & 4D scan sekali.

Waalaikumusalam.detail scan dibaut seawal 18weeks ke atas

Waalaikumussalam .dh boleh sis

waalaikumussalam .. bole awk

Waalaikumussalam, dah boleh