Tips untuk mkn Zincofer

Hi Assalamualaikum mommies. nak tnya baru2 ni saya baru buka buku pink & kk beri zincofer utk mkn stiap hari. masalahnya bila dh mkn tak sampai sejam memang trus muntah. sy dh cuba mkn waktu pagi & wktu mlm sblm tidur masih juga nak muntah. ada tips tak mommies? 🥲

8 Balas

saya tak serasi juga dgn zincofer. sebelum buka buku pink, sy consume obimin. Dr info kandungan iron obimin tak banyak setara zincofer. check klinik swasta selepas perut memulas2 makan zincofer- Dr replace dgn Iberet Folic (kandungan iron tinggi setara zincofer) Alhamdulillah, serasi.