Sakit sendi selepas bersalin

Assalamualaikum mommies. Nak tanya, saya kerap sangat sakit urat sendi. Kadang2 sampai demam dibuatnya. Satu kerja pun tak boleh buat, nak bangun nak berjalan pun susah. Anak saya sekarang dah berusia 3bulan, anak pertama. Ada tak mommies dalam ni pernah ada pengalaman mcm saya? Ada tips tak nak hilangkan sakit ni? Thank you♥️

1 Balas

sama😔 kdg2 nk suh suami urutkan pun serba salah sbb kesian hari2 nk kene urut😅 ..time menyusu sambil baring jd lenguh pinggul,brdenyut atas tulang kipas , kdg2 brdenyut2 kt bontot..sy da nk masuk 6 bulan brsalin, celah kangkang ni kdg2 lenguh sakit cmtu,..tiap2 hari suh suami urut satu badan, kdg2 suh die tungkukan..nk mengurut ngn tukang urut susah pulak nk tinggal si kecik, sabar cmtu je la😂 .. anak pertama jugak ni ..