First pregnancy puasa

hi assalamualaikum mommies. first pregnancy ni nak minta pendapat, minggu depan puasa saya dah 13 weeks. kalau puasa ada effect ke dekat baby? saya takut 🥺 tapi sekarang kalau saya makan breakfast pukul 9, pukul 11 lebih perut saya dah pedih pedih lapar sangat. lepastu pukul 3 lapar lagi. balik kerja pukul 5 lapar lagi. agak agak kalau saya tahan untuk puasa baby ok ke?

5 Balas

Kalau takde isu kesihatan bolrh je puasa. Tp make sure sahur and berbuka on time