Scan details & Gender.

Assalamualaikum and hi mommies. Ada yg dah buat details scan & tahu gender baby tak. Blh share dkt sy yg baru nak jadi mama ni tak 🤭. Baby baru 18w. Tp nak buat details scan & tengok jantina baby. Any tips, sharing or advices dr mommies yg berpengalaman 😊#firstbaby #bantusharing #1stimemom #pregnancy

8 Balas

Sy buat details scan msa 18 weeks.. Baby kuat gerak sampai doktor suru dtg blik msa 25 weeks utk buat sekli lgi.

3y ago

Yeke sis. Kena pertimbangkn blik nk scan 18w ni 😅. Kang kne dtg balik pulak.