Sakit lutut sebelah kanan first trimester

Assalamualaikum mommies, ada tak yang pernah sakit lutut semasa first trimester? Sakit dia sampai rasa sakit bila berjalan. Selalu nya kena masa baru bangun tidur. Bila tanya kat kawan yang dah jadi ibu dia kata tak mungkin kalsium sebab awal lagi. Ada tak yang senasib sama saya? And macam mana nak kurangkan sakit? #pleasehelp #bantusharing #firstbaby #firstmom #seriusnanya

2 Balas

Biasanya sbb kurang kalsium tu. Banyak buat kerja ke? Banyak berjalan?

2y ago

nak kata banyak buat kerja tak jugak. tapi ngilu tu rasa jugak la.

Minum susu dua kali sehari atau makan kalsium tablet.

2y ago

semalam ada try beli kalsium tablet selepas consult dengan doctor. harap berkesan