Pregnant c-zer anak pertama

Assalamualaikum mommies. Ada tak mommies dekat sini yg anak pertama c-zer and pregnant anak kedua sebelum anak pertama umur 2 tahun? Bersalin second baby tu ada chance tak untuk deliver secara normal? Mana tahu ada mommies yg berjaya deliver secara normal cuba cerita pengalaman sikit?#adviceplease #firsttimemom #newmom #bantujawab

14 Balas

Saya anak pertama czer. Tpi gp jauh. 3 nk masuk 4tahun usia anak sulung baru hamil. Jadi nk bersalin normal, doktor refer sya ke pakar nak tau keadaan luka dalaman boleh normal/tak. Alhamdulillah sy dh bersalin normal bulan 2 hritu. Nnt Sis rujuk doktor ye dia akan ke O&G untuk tengok mcm mn keadaan luka luar dan dalam ibu