Pregnant c-zer anak pertama

Assalamualaikum mommies. Ada tak mommies dekat sini yg anak pertama c-zer and pregnant anak kedua sebelum anak pertama umur 2 tahun? Bersalin second baby tu ada chance tak untuk deliver secara normal? Mana tahu ada mommies yg berjaya deliver secara normal cuba cerita pengalaman sikit😄#adviceplease #firsttimemom #newmom #bantujawab

14 Balas

Waalaikumussalam. Hai mommy. Saya pun tengah pregnant anak kedua baru berapa minggu . Yang first 1y4m secara czer juga. Dia depends pada orang tu juga mommy. Cousin saya czer juga anak 1st. Lepastu anak dia tak masuk 2 tahun lagi, dah bersalin anak kedua. Alhamdulillah dia boleh bersalin normal walaupun jarak dengan anak 1st tak sampai 2 tahun. Rezeki masing2 😊