Due 22.12.2021

Assalamualaikum Momies..siape yang same due ngan kite..dah bersalin ke lom??risaunye terlebih due..cm ne nak cpt bersalin sebelum due..tak nak induce. #ingintahu

14 Balas

banyakkan berjalan, riadah. 😂 saya berapa jam sebelum beranak pergi jalan2, sempat shopping emas dulu untuk baby konon nya lagi 2minggu nak keluar. 🤣🤣🤣 then rasa penat sangat. lepas berapa jam tu rasa senggugut tak sampai 2-3 jam beranak dah😆

2y ago

Tips : Banyak kan bersama suami😊 tips dri mommies2 yang pengalaman haha